1975 Trabzon doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Trabzon’da tamamladım. Bilgiye, araştırmaya merakım Affan Kitapçıoğlu Lisesi yıllarında başladı. Kitaplara ve kütüphanelere olan ilgim ve sevgim de. Daha sonra Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dokümantasyon ve Enformasyon bölümünü kazandım. Lisans eğitimim devam ederken yarı zamanlı ya da stajyer öğrenci olarak farklı kütüphanelerde çalıştım. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Dokümantasyon ve Enformasyon bölümünden lisans derecesiyle mezun oldum.
Profesyonel meslek hayatıma Bilkent Üniversitesi Kütüphanesinde referans kütüphanecisi olarak başladım ve ardından Avrupa Dokümantasyon Merkezi birim amirliğine yükseldim. Bu süre zarfında Bilkent Üniversitesinin sağladığı bir bursla 2003 yılında ABD’nin Illinois eyaletinde yaklaşık iki ay eğitim almaya hak kazandım. Chicago Illinois Institute of Technology Paul V.Galvin Library’de kullanıcı hizmetleri ve bilgi teknolojileri alanlarında özel eğitimler aldım.
2006 yılı itibariyle çalışma hayatıma Karadeniz Teknik Üniversitesi, Faik Ahmet Barutçu Kütüphanesinde öğretim görevlisi olarak devam etmekteyim. Bu zaman zarfında 2008 yılında Münih Bavyera Devlet Kütüphanesi’nde sayısallaştırma, dijital kütüphane ve arşiv konularında, 2013 yılında Berlin Fonogram Arşivi’nde sesin dijitalleştirilmesi alanlarında hazırlanan eğitim programlarına katıldım.
2014-2018 tarihleri arasında Kulak Burun Boğaz alanında Türkiye adresli uluslararası bilimsel bir tıp dergisi olan “ENT Updates” dergisine danışmanlık; 2017-2019 tarihleri arasında Etnomüzikoloji alanında Türkiye adresli uluslararası bilimsel bir alan araştırması olarak hazırlanan “Musicologist” dergisinde teknik editörlük görevlerini üstlendim.
2019 yılında Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Yöneticiliği Bölümünden “Hemşirelik Öğrencilerinin İlaç Uygulama Hatalarına Eğilimlerinin Belirlenmesi” isimli yüksek lisans tezimi tamamlayarak mezun oldum.
“Araştırma Yöntem ve Stratejileri”, “Sağlık Bilimlerinde Makale Hazırlama ve Yayımlama Teknikleri” isimli yardımcı ders kitaplarının yazarıyım.
Veri tabanı kullanıcı eğitimleri, çeşitli seminer, proje ve ders kapsamında bilimsel bilgiye erişim, kanıta dayalı tıp bilgi kaynakları eğitimlerinin yanı sıra intihal program tanıtımları, kaynakça yönetimini sağlayan bibliyografik araçların uygulamalı kullanıcı eğitimlerini düzenlemekteyim.
Bilimsel bilgiye erişimde yeni yöntemler öğrenmeye, öğrendiğim bilgileri gündelik ya da akademik hayatta deneyimlemeye ve sizlerle paylaşmaya devam ediyorum..
Avrasya Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Ve Yöneticiliği, Hacettepe Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Dokümantasyon Ve Enformasyon,